Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βγήκε από μόνη της ή την έβγαλαν στο κλαρί;




Μεθ' εκλπήξεως έλαβα την παραπάνω προσφορά διαφημιστικής προβολής.
Από την εταιρεία που προφανώς έχει αναλάβει το διαφημιστικό πακέτο του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος  89,5

Και τούτο διότι δεν περίμενα η Εκκλησία της Ελλάδος  να ασχολείται με  τη ''διαφημιστική προβολή του ποιμνίου '' πέραν της σωτηρίας της ψυχής του.
ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΟΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ!!
Και μένω στις  παρακάτω δύο προτάσεις  της προσφοράς
1) Περιλαμβάνοντας το Σταθμό της Εκκλησίας στην επικοινωνία σας στηρίζετε έμπρακτα την Εκκλησία της Ελλάδος.
2)Ειδικά τώρα για την Σαρακοστή o Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με την Διαφημιστική Εταιρεία «2020» σας προσκαλεί να τον αξιοποιήσετε στην επικοινωνία σας με τρία ειδικά πακέτα γνωριμίας!

Αυτό που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι να γνωρίζαμε αν τα παραπάνω είναι σε γνώση της Εκκλησίας της Ελλάδος και αν ναι ποιό ποσό  φτάνει στα ταμεία της  από τη στήριξή μας.

Πενία τέχνας κατεργάζεται?





2 σχόλια:

Yank_o είπε...

Δεν είναι κακό ούτε απαγορευμένο να αναζητούν διαφημιστικούς πόρους εκκλησιαστικά ΜΜΕ όπως και κάθε ΜΜΕ. Ωστόσο, ομολογουμένως είναι λίγο άχαρο (έως και αστείο - υποψήφιο για διακωμώδηση στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, π.χ.) το "ειδικά τώρα για τη Σαρακοστή". Αλήθεια, θα διακόπτει τους Χαιρετισμούς ή την Ακολουθία των Παθών για να μεταδίδει διαφημιστικά σποτ;

cerastes είπε...

Ε!οχι! τουλαχιστον για μενα ειναι απαραδεκτο!ειναι αρκετο αχαρο ,και δεν μου μενει ας μου επιτραπει,να πω οτι η εκκλησια χανει την αξιοπρεπεια της,με αυτα ,και με αλλα!ολα να τα περιμενει κανεις απο αυτους που την εκπροσωπουν !!