Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

O Παπουτσωμένος Γάτος

Ο Παπουτσωμένος Γάτος είναι ένας κύριος της Κυβέρνησης, κοινώς  X.Παπουτσής.
Το κεφάλι του είναι γεμάτο φαεινές ιδέες.
Πρώτα θέλησε να απλώσει ένα μεγάλο  αγκαθωτό συρματόπλεγμα κατά μήκος των συνόρων μας στον 'Εβρο για να εμποδίζει την είσοδο λαθρομεταναστών.
'Υστερα  και κατά τα τεελυταία γεγονότα στο Σύνταγμα, έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθούν τόνοι χημικών για να εμποδίσει τις διαδηλώσεις ειρηνικών πολιτών.Έδωσε εντολή να τους χτυπούν αλύπητα τα όργανα της τάξης του.
Χτες αποφάσισε να μην επιτρέψει τον απόπλου των πλοίων των ακτιβιστών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Παλαιστίνη.'Ητοι να εμποδίσει την έξοδο διεθνών ακτιβιστών, προσωρινώς μεταναστών στη χώρα μας.
Ο κύριος Παπουτσωμένος είναι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!!!
Δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιόν τρόπο προστατεύει τους πολίτες και τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια γενικότερα.
Κύριε Παπουτσή  τα μποτάκια σας είναι τρύπια από τότε που σεργιανάγατε ως υποψήφιος δήμαρχος προσφέροντας ρόδα ανά τας οδούς των Αθηνών.Δεν το έχετε καταλάβει;
Διαλέχτε: Κάποιους δεν τους θέλετε μέσα, αυτούς που είναι μέσα και τους θέλετε, υποτίθεται , τους χτυπάτε ανελέητα παραβιάζοντας  διεθνείς συνθήκες και δικαιώματα, ασκώντας βία. Τους  εισαγόμενους ακτιβιστές δεν τους αφήνετε να φύγουν μήπως και στεναχωρήσετε τους  καινούργιους φίλους από το Ισραήλ. Τι θέλετε τελικά;


1 σχόλιο:

cerastes είπε...

Απαραδεχτος,ο υποτιθεμενος,υπουργος προστασιας του πολιτη και ανθρωπινων δικαιωματων!μα για ποιο υπουργειο προστασιας πολιτων μου μιλατε?και επιτελους βρε Ελληνες ,για ποια δημοκρατια και πολιτισμο μου μιλατε?ο πολιτισμος της καθε πολιτειας φαινεται απο το πως φερεται στους αδυναμους αναμεσα της!το βλεπω ,το βλεπω πως φερεται στους πολιτες της και στις μειονοτητες!Η πατριδα μου δυστυχως ειναι χωρα απολυταρχικου φασιστικου καθεστωτος,που καταπατουνται ολων των πολιτων τα ανθρωπινα του και βασικα του δικαιωματα!που καταδικαζεται καθημερινως η ελλαδα απο το διεθνες δικαστηριο και πληρωνει ο φορολογουμενος πολιτης τα προστιμα!αισχος! κατοικω στην χωρα των Ουννων,των βαρβαρων και οχι σε χωρα πολιτισμου.