Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικού Μάγειρος Θράσος

                                          Πεζόδρομος  Πυλαρινού οικία Μητροπολίτη Κορινθίας

                                          Προφίλ της μπλε άμαξας


Στις 31 Οκτωβριου 2011 είχα κάνει την ανάρτηση Δημοτικού Μάγειρος Ανάβασις διαμαρτυρόμενη για τη συμπεριφορά του ''προστατευόμενου'' της δημοτικής αρχής  επιχειρηματία ειδών κέτερινγκ,  ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και προσφάτως καφετέριας   που εύστοχα ο κ.Γιώτης έχει αποκαλέσει ''δημοτικό μάγειρα''.
Ο περί ου ο λόγος , ανερυθρίαστα σταθμεύει το χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκίνητό του στον πεζόδρομο της οδού Πυλαρινού λίγα μέτρα μακρυά από την επιχείρησή του τόπο συνάντησης των δημοτικών συμβούλων και πυρήνα ''πολιτιστικών εκδηλώσεων'' υπό την αιγίδα της δημοτικής αρχής .
Χτες βράδυ, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:30 ακριβώς  το  χωρίς πινακίδες όχημα ήταν και πάλι σταθμευμένο έξω από την κατοικία του Μητροπολίτη Κορινθίας επί της οδού Πυλαρινού.
Χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας ως θεωρεί ο ίδιος φυσικό.
Θα ήθελα να γνωρίζω ποιός τον καλύπτει να κυκλοφορεί  χωρίς πινακίδες και ποιός τον καλύπτει να σταθμεύει ένα όχημα χωρίς πινακίδες στον πεζόδρομο. Η παράβαση είναι διπλή.
Σημαντικότερο όμως είναι το θράσος του συγκεκριμένου επιχειρηματία και κατακριτέα η στάση των αρχών που προσβάλλει όλους εμάς τους πολίτες που σεβόμαστε τους νόμους του κράτους.

Αν έχει μείνει κανείς  εκ των δημοτικών συμβούλων απρόσβλητος από τη λαίλαπα της κατάλυσης των πάντων ας θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 30/11/2011.
Στοιχεία υπάρχουν και δεν μπορεί να επικαλεσθεί κανείς ότι δεν γνωρίζει.
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: