Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα


                                                         Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου

Παραλία Αρχαίου Λιμένος Λεχαίου

Αύριο τοπρωί στις 10πμ με εκκίνηση από τα Περιβολάκια, η Πρωτοβουλία Πολιτών "στην Κόρινθο με Ποδήλατο" -διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ- διοργανώνει δράση καθαρισμού της παραλίας του Αρχαίου Λιμένος Λεχαίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ως συλλογικότητες καθαρίζουμε το Αρχαίο Λιμάνι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προσωπικά διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη κατάσταση της παραλίας και του δρόμου, για την κατάσταση του δρόμου.(διαβάστε ΕΔΩ)
Κατά τα έτη 2008, 2009 και 2010 η πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας φέρεται να έχει δαπανήσει πάνω από 25.000 ευρώ για τον ευπρεπισμό, καθαρισμό, δενδροφύτευση και αποκομιδή σκουπιδιών, βάσει τιμολογίων, που ανάθεσε σε ιδιώτη.

Με δεδομένο ότι οι φίλοι του Αρχαίου Λιμένος  και όλες οι συλλογικότητες είναι ανιδιοτελείς υπηρέτες του κοινού καλού και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς θα ήθελα να δω στη δράση αυτή να εμφανίζεται ο μηνυτής μου-  θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολο Παπαφωτίου που εισηγείτο τον επί πληρωμή καθαρισμό του λιμένος-, η πρώην αντινομάρχης κ. Άννα Κοντονή που υπέγραφε τα συμφωνητικά με τον ιδιώτη και - γιατί όχι;- και ο ίδιος ο πρώην Νομάρχης και νεοεκλεγείς βουλευτής κ. Νίκος Ταγαράς που φέρεται να έδινε τις εντολές. Η αγάπη και το ενδιαφέρον  για τον Αρχαίο Λιμένα πρέπει  να αποδειχθεί εν τοις πράγμασι.
Ως ηθική στήριξη στους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα στον τόπο τους ,με την καρδιά και ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.
Σας περιμένουμε αύριο.
Ευχαριστώ

ΥΓ Εάν οι κ.κ που ανέφερα παραπάνω έχουν ανειλημένες υποχρεώσεις- που είναι το πιθανότερο επιχείρημα- ο δημόσιος έπαινος στους εθελοντές είναι δεκτός καθώς και οι δημόσιες δεσμεύσεις για την προστασία του Αρχαίου λιμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: