Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δημοτικά Λεξομαγειρέματα με Ξεπατικούρα


Οι γκάφες δεν έχουν τελειωμό στο δήμο Κορινθίων.

Μετά το ΠΙΟ ΠΑΝΩ της προηγούμενης ανάρτησης έχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ σε ποιότητα ελληνικών των δημοσίων εγγράφων του δήμου.

Μεγαλούργησε ο δήμος Κορινθίων και πάλι με την αξεπέραστη, μοναδική μετάφραση στα αγγλικά - που πιστεύω πως δεν έγινε δωρεάν-

Alexander Spiritual (Αλέξανδρος Πνευματικός!) στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Κορινθίων. Αφού γέλασε όλο το κτίριο της Κροκιδά ειδοποιήθηκε η Κολιάτσου και ο τίτλος ευγενείας(!) κατέβηκε.

Οι γκάφες όμως συνεχίζονται και στην Οικονομική Επιτροπή.

Διάβασα προ ολίγου το κείμενο της

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΟΣΟΥ : 44.663.71 (συμπεριλ. Φ.Π.Α. 23%)

«Δαπάνη σίτισης μαθητών Μουσικού γυμνασίου Κορίνθου» που παραδοσιακά πλέον κυρώνεται στο ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΑΣ!!!!
Διαβάστε και γελάστε, πολύ όμως, για να καταλάβετε ποιός παίρνει αποφάσεις σε αυτό το δήμο και με τι ελληνικά γράφονται αυτές
ΕΔΩ

Σταχυολογώ μερικά μαργαριτάρια:

"Το φαγητό θα μεταφέρετε ( με αι γράφεται κοπελιά) σε κατάλληλους για τον σκοπό αυτό θερμοθαλάμους, θερμομπόξ και θα προσφέρονται ζεστά."(ποια θα μεταφέρονται τα θερμομποξ ή οι θερμοθάλαμοι;)

"Το φαγητό θα συνοδεύεται καθημερινά πέραν του τιμολογίου πώλησης από ενυπόγραφο αναλυτικό σημείωμα του σιτιστή ( το φαγητό συνοδεύεται με κρασί/αναψυκτικό αλλά αυτό εδώ θα συνοδεύεται με τιμολόγιο και αναλυτικό σημείωμα. Ας συνοδεύεται και με ένα χάπι για τα νεύρα μας)

"... όπου θα αναφέρονται τα συστατικά των τροφίμων και η προέλευσή τους"
(θα ζητείται προέλευση της βιταμίνης, των μετάλλων, των ιχνοστοιχείων, των πολυσακχαριτών κλπ δείτε τι δουλεια θα πρέπει να κάνει ο δημοτικός μάγειρας
εδώ)

"Τα τρόφιμα και γενικώς οι πρώτες ύλες από τις οποίες θα παρασκευάζονται τα γεύματα(κύριο πιάτο) και τα συνοδευτικά τους θα είναι Ποιότητας (τι ποιότητας όμως; Α,Β,Γ,Δ;)και θα πληρούν τους όρους του κώδικα τροφίμων και ποτών καθώς και τις υγειονομικές και αστυκτηνιατρικές διατάξεις."

"Ο προμηθευτής οφείλει να εφαρμόζει τις προδιαγραφές του HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points - Ανάλυση Κινδύνων και Κρισίμων Σημείων

Ελέγχου) - Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής που στόχος τους είναι η

διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων (η διπλή διασφάλιση εν ολίγοις), δηλαδή η επίτευξη (!!!!) προϊόντων διατροφής ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή (Νόμπελ σύνταξης!), που θα πιστοποιείται-ελέγχεται από τις αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες.(Τώρα μάλλον μας δουλεύετε ποιός έλεγχος έγινε ποτέ σε σχολεία και κυλικεία;)

"Το ημερήσιο γεύμα θα στεγανοποιείται(βάλε υλικό στεγανοποίησης !!!!) σε συσκευασίες αλουμινόχαρτου(!!!! Μπράβο το αποτύχατε και αυτό διότι λέγονται συσκευασίες αλουμινίου ή σκεύη αλουμινίου) και θα

συνοδεύεται από κατάλληλα μαχαιροπίρουνα πλαστικά (χωρίς προεξοχές και ανωμαλίες κύτευσής τους ( τι σημαίνει για σας κύτευση; Γνωρίζετε τη σημασία της λέξης. Μάλλον όμως χύτευση εννοεί ο ποιητής), χαρτοπετσέτες και ατομικό χάρτινο ή πλαστικό

τραπεζομάντιλο διαστάσεων 35 cm x 55 cm μιας χρήσεως."

Το ότι είστε ανίκανοι ακόμα και για αντιγραφή είναι πασιφανές στο σύνδεσμο http://www.karditsa-city.gr/c/document_library/get_file?uuid... και η Καρδίτσα και το Αγρίνιο http://www.cityofagrinio.gr/files/1/3752/diakyrixi_2.doc?rnd σας ξεπέρασαν στα ελληνικά)

Το κείμενο της προκήρυξης είναι αντιγραφή από άλλες παρόμοιας τσαπατσουλιάς προκηρύξεις αλλά μου κάνει εντύπωση που η επιλογή σας είναι για τις χειρότερες και όχι τις καλύτερες.

'Έτσι λοιπόν, ψευδο-σοσιαλιστή δήμαρχε, βολεύετε τον κολλητό σας με μια προκήρυξη αμφίβολης προέλευσης "αντιγραφή" που δυστυχώς επικύρωσαν χωρίς να διαβάσουν (;) ακόμα μια φορά τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της παράταξής σας και αυτής του κ. Γιώτη.

Εάν λοιπόν γίνεται αυτό το μπάχαλο για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου , ας μην φανταστούμε τι μπορεί να γίνει σε σοβαρότερες αποφάσεις.

Τον τρόπο κατακύρωσης διαγωνισμών σε φίλους σας τον γνωρίζετε πολύ καλά. Τον γνωρίζουμε και εμείς, μην πλανάστε. Στους κύριους Κεφάλα Σταύρο, Δράκο Παναγιώτη (είναι εκπαιδευτικός !!!!)

Φόρτη Φώτιο (διοικεί μια μεγάλη επιχείρηση!!!),Χριστοδουλόπουλο Χρήστο,

Κορδώση Χρήστο και Καρπούζη Γρηγόριο( νομικός!!) τι να ευχηθώ περισσότερο παρά να μην ευτελίζουν το ρόλο που τους ανέθεσαν οι πολίτες που τους ψήφισαν;

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: