Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νυχτερινή ιστορία ατέλειωτης αλαζονείας δημοτικού συμβούλου


Το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαίου 2012 και περί ώραν ενδεκάτην νυχτερινήν και κάτι, η λευκή δίπορτη Μερσεντές  του δημοτικού συμβούλου  του Α.Πνευματικού κ.Γεωργίου Οικονόμου οδηγούμενη από τον ίδιο διέσχισε τον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντίστασης.Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό ο οδηγός παρκάρει το πολυτελές όχημα επί του πεζοδρόμου έξω από το γνωστό κατάστημα ρούχων φίλου του.Βγαίνει από το όχημα, ρίχνει μια δυό ματιές τριγύρω, κάνει σινιάλο στον Πήγασο να προσέχει το όχημα κλειδώνει και αναχωρεί με κατεύθυνση τα πέριξ του δημοτικού θεάτρου. Παράλληλα  αδιαφορεί για την παρουσία του περιπολικού της αστυνομίας.Ως είναι φυσικόν οι αστυνομικοί έκαναν τα δέοντα.Κάλεσαν την τροχαία και  εντός ολίγων λεπτών οι αξιωματικοί της Τροχαίας επέδωσαν κλήση και αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος.
Ενδέχεται ο δημοτικός σύμβουλος να βάλει όλα τα μέσα που διαθέτει  για να σβηστεί η κλήση και να του επιστραφούν οι πινακιδες.
Για το λόγο αυτό σας ενημερώνω.
Και για να δηλώσω πόσο με ενοχλεί η αλαζονεία του κυρίου δημοτικού συμβούλου που δεν εννοεί να κάνει δύο βήματα και να σταθμεύσει το όχημά του στις θέσεις που προβλέπονται.
Το κυνήγι ,δήμαρχε, που έχετε εξαπολύσει για τους απλούς πολίτες με τη δημοτική σας αστυνομία θα έπρεπε να είχε επεκταθεί και στους δικούς σας φίλους.Με τις δικές σας πλάτες μας προκαλούν ασύστολα.
Να τον χαίρεστε το σύμβουλο! Και να προσέχετε αυτούς που σας εκθέτουν.
Σε μια άλλη ευρωπαική χώρα θα γινόταν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Η σαλάτα μου κάθισε στο στομάχι προχθές, ενώ παρακολουθούσα άναυδη.
Οφειλω όμως να συγχαρώ και να επιβραβεύσω τη στάση των αξιωματικων της ΕΛ.ΑΣ και της Τροχαίας.
Αγαπητοί Κορίνθιοι, αυτούς ψηφίσατε....λουστείτε τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: