Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Δεν ιδρώνει το αυτάκι σας κ.κ Καμπούρη και Πνευματικέ



Πέρσι τον Αύγουστο είχα κάνει την ανάρτηση Καντινιές και Πασοκιές
Οι καντίνες που δεν έχουν άδεια συνέχισαν ανενόχλητες να λειτουργούν χωρίς κυρώσεις και χωρίς καμία παρέμβαση του δήμου Κορινθίων και της Δημοτικής του αστυνομίας.
Φέτος το σκηνικό επαναλαμβάνεται σε βάρος όλων των υπολοίπων νόμιμων καταστηματαρχών.
Υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος  κ. Καμπούρης που δίνει και βεβαιώσεις στους ιδιοκτήτες εντελώς αναρμοδίως (εκτός από τις υδροφόρες) και σαφώς με την υποστήριξη και ανοχή του δημάρχου κ, Πνευματικού.
Η Καντίνα στο Κανταρέ
Λειτουργεί με αυτό το χαρτί
Από τις 27-6-2011 πέρσι που εκδόθηκε δεν έχουν περάσει μόνο 20 μέρες αλλά 380 μέρες!
Έγγραφο του δημαρχείου χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου (το Δ.Υ τι να σημαίνει άραγε;) που βεβαιώνει ότι θα δοθεί άδεια εφόσον προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Έγινε έλεγχος από τη Δ/ση Υγείας και ο/η ενδιαφερόμενος κλήθηκε να απολογηθεί αφού λειτουργούσε χωρίς άδεια αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να παρουσιαστεί στην Υπηρεσία!
Φέτος η καντίνα επανεμφανίστηκε προφανώς με ένα άλλο χαρτί του δήμου.
Υπογραφή αντ'αυτού :Χαράλαμπος Καμπούρης αντιδήμαρχος Οικονομικών


Η καντίνα των Καλαμίων έχει γερές πλάτες. Δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί λόγω του ότι δεν είναι κινητή και υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό πλαισίου.Αυτά είναι γνωστά στον ιδιοκτήτη που επιμένει να λειτουργεί από το σούρουπο και μετά για να αποφύγει τους ελέγχους των υπηρεσιών.
Απλώνει δε και τραπεζάκια στην παραλία, προσφέρει σουβλάκια και Hot Dogs ενώ  στε λιγότερο από 100 μέτρα λειτουργεί νόμιμο κατάστημα που προσφέρει ανάλογα είδη.Για την καντίνα αυτή λέγεται πως  "ενδιαφέρεται "και ο μηνυτής μου ο κ .Παπαφωτίου. Είναι η τρίτη χρονιά και οι περίοικοι ενοχλούνται ιδιαίτερα από τα βραδινά πάρτι και τη γεννήτρια που λειτουργεί μέχρι τα άγρια χαράματα.'Ελεγχος νυχτερινός  θα γίνει ποτέ κ.Δέδε;
Τα κόκκινα βέλη είναι τα τραπέζια μπαμπού στην παραλία που απλώνει ο κύριος.
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση και λεπτομέρειες.

Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ!
Είναι γνωστή η υπόθεση των ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΔΩ που βρέθηκαν στο στόχαστρο του δημάρχου ενώ είχαν νομιμοποιήσει το στέγαστρο με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος.
Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση διωγμού νόμιμου επαγγελματία.



Ο Νεμεάτης Τάκης Ευθυμίου νοίκιασε το μικρό σπιτάκι ιδιοκτησίας οικογένειας Βίρλα που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια με σκοπό να δημιουργήσει ένα καλαίσθητο σουβλατζίδικο για περαστικούς.'Ανθρωπος της δουλειάς ( διαμορφώνει καταστήματα) άρχισε τις επισκευές (επικάλυψη των τοίχων με πέτρα) από το Μάϊο.Ο δήμαρχος κ. Πνευματικός  έδωσε εντολή  στην Αστυνομία να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου γιατί δεν είχε άδεια για τις μικροεπισκευές !!!!!
Τον κατηγόρησε μάλιστα ψευδώς και για μπάζωμα του αιγιαλού (Τα μπαζώματα  του Αγίου Νικολάου δήμαρχε τι είναι;)
Ο κ.Ευθυμίου πλήρωσε τα νόμιμα και έβγαλε άδεια επισκευών.
'Ομως ο φάκελλος κάπου έχει κολλήσει στο δημαρχείο και ο άνθρωπος περιμένει να αδειοδοτηθεί για να λειτουργήσει το κατάστημά του. Και η σαιζόν κοντεύει να τελειώσει!!!!

Τι γίνεται εδώ;
Ο κάθε παράνομος που έχει τις πλάτες της δημοτικής αρχής λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.
Ο νόμιμος που φορολογείται, τηρεί τη διαδικασία αδειοδότησης περιμένει.
Εύγε στους σοσιαλιστές αυτοδιοικητικούς και σε αυτούς που τους έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους και εννοώ την αντιπολίτευση του δήμου.

ΥΓ: Το δικό μου αυτί δεν ιδρώνει από απειλές.Θα συνεχίσω να σας ξεσκεπάζω γιατί έχω λάβει τα μέτρα μου ως προς τις απειλές με το δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος.








Δεν υπάρχουν σχόλια: