Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Λανθασμένη γλώσσα.....




Σε μια "όαση χαράς" ξενητεύτηκε ο δήμαρχος, εν Αθικίοις,να σύρει το χορό.
Από το 6ο λεπτό έκανε και τον ανάλογο σχολιασμό για το "πετυχημένο " άρμα που σατύριζε τους θηροφύλακες.Διέκρινα αρκετή δόση ειρωνίας  στο σχολιασμό του για τη θηροφυλακή και κατ'επέκταση τη Δασική Υπηρεσία .
Φαίνεται πως λησμονά ένα πολύ σημαντικό στοιχείο : Ο δημοτικός του σύμβουλος κ.Ζήμος εκ Σαρωνικού είναι υπάλληλος αυτής της  "πολυάσχολης" υπηρεσίας, αυτής της ίδιας υπηρεσίας που σχολιάζει ο δήμαρχος ειρωνικά και σατύρισαν οι καρβαβαλιστές.Ο κ.Ζήμος λοιπόν πολλά θα είχε να πεί στο δήμαρχο επί του θέματος, ως θηροφύλαξ.
Και είναι αλήθεια πως η υπηρεσία έχει αδρανήσει σημαντικά σε ότι αφορά την λαθρο-υλοτομία και τη λαθροθηρία στην περιοχή του Σαρωνικού και της Σολυγείας. Κρατά στα γραφεία τους αγροφύλακες που μετατάχθηκαν εκεί εδώ και δύο χρόνια και επομένως ο έλεγχος της υπαίθρου είναι πλημελής.Οι αγροφύλακες έγιναν υπάλληλοι γραφείου!
Εικάζεται δε, πως η περιοχή Σαρωνικού παρουσιάζει κρούσματα λαθραίας εναπόθεσης απορριμμάτων - ιδίως στα ρέματα- και η περιοχή Σολυγείας κρούσματα λαθρο-υλοτομίας και λαθροθηρίας.
Αν είναι αλήθεια, τότε ο κ.Ζήμος πρέπει να τρέξει πολύ μαζί με το δήμαρχο, αλλιώς θα τους "τρέξουν" άνωθεν.

ΥΓ.Φωτογραφίες για τα καταγγελόμενα είναι ευπρόσδεκτες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: