Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Πεζοδρόμιο και αντανακλαστικά






Πολύ σωστά αντέδρασε ο κύριος Αντιδήμαρχος.Γρήγορα και αποστομωτικά. Ο κ. Χ. Ντιγκιρλάκης έδωσε στη δημοσιότητα τις αποδείξεις των δαπανών του πεζοδρομίου του επικαλούμενος   σχόλιο σε ''συγκεκριμένο ιστολόγιο'' όπως   μπορείτε να διαπιστώσετε από τα λεγόμενά του.
Ελάχιστοι αντελήφθησαν την καταγγελία - μεταξύ των οποίων και εγώ- διότι απαραίτητη προυπόθεση είναι να διαβάζεις ανελλιπώς το ''συγκεκριμένο ιστολόγιο''
Σε θέματα ηθικής τάξης όμως  έτσι πρέπει να αντιδρούν οι αυτοδιοικητικοί. Με στοιχεία.
Θα ευχηθώ με υγεία  το καινούργιο πεζοδρόμιο.Θα ευχηθώ να ψηλώσουν τα δέντρα του γρήγορα.
Και θα δηλώσω  ότι τελώ  εν συγχίσει.
Διότι αν τα πεζοδρόμια είναι ''ευθύνη των ιδιοκτητών'' όπως είπε ο κ. αντιδήμαρχος στη συνέντευξή του τότε γιατί  γίνεται αυτός ο ξεσηκωμός με τα πεζοδρόμια απ' ακρη σ' άκρη στην πόλη μας;

Θα παρακαλούσα  παράλληλα να πάει ο αντιδήμαρχος  και λίγο παρακάτω - πολύ κοντά στο σπίτι του- στα πεζοδρόμια της Ποσειδωνίας,  που  προφανώς δεν έχουν ιδιοκτήτη  εκεί που βρίσκονται , και να φροντίσει να τελειώσουν και αυτά.
Ένάμιση χρόνο παραμένουν ημιτελή και είναι επικίνδυνα για τους περιπατητές που όλο και πληθαίνουν στην περιοχή. Απλά μερεμέτια είναι.


Δεν  θα μπορούσε κάποιος από τους γνωστούς εργολάβους του αντιδημάρχου να αναλάβει να τα τελειώσει; 'Εστω αυτός που επιμελήθηκε τα της οικίας του και όπως δείχνει η δημοσιευσθείσα Α.Π.Υ πρέπει να έχει την έδρα του στην Ποσειδωνία; Απορία εκφράζω.



Και δεδομένου ότι εδώ δεν πρόκειται για σχόλιο αλλά για ολόκληρη ανάρτηση  δεν μπορεί να μην πέσει στην αντίληψή σας, αντιδήμαρχε.'Αλλο τρόπο δεν έχω να σας το γνωστοποιήσω.
Με στοιχεία  απευθύνομαι σε σας και εγώ, ως προς την αρμοδιότητά σας.
Διατελώ
Μ.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: