Ζω και κατοικώ : Σε μια πόλη με ελάχιστο πράσινο και μισοτελειωμένα έργα.Μια πόλη με μύρια προβλήματα.
Μια πόλη χωρίς φαντασία με σχεδόν αδιάφορους για τα κοινά πολίτες.Μια πόλη καφετέρια.
Έχω τα μάτια και την ψυχή ανοιχτά.Έχω ακόμα λίγα όνειρα φυλαγμένα για να μην παραιτηθώ από τις αναζητήσεις μου.
Τα γύρω μέρη είναι πιό όμορφα.Εκεί περιπλανιέμαι.


Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ατάκτως ερριμμένα....στις γειτονιές του Άη ΓιώργηΑφού στην περιοχή Αγίου Γεωργίου οι τρύπες είναι  μεγαλύτερες από τις σπηλιές των ασκητών του Αγίου Όρους και μπορεί κάποιος να τις διαλέξει για ασκηταριό υπό το έδαφος, η βιασύνη του Αλέξανδρου. Πνευματικού και του επιχειρηματία-ζυθοποιού πλέον αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Μπ. Ντιγκιρλάκη να δείξουν έργο λίγο πριν την κάλπη  έχει τραγελαφικά αποτελέσματα.
 
Το κάθε παιδί στον Άη Γιώργη που θέλει να πάει να παίξει έχει την εναλλακτική "salto mortale"  πάνω από την τρύπα, άλμα εις μήκος, κρυφτό ή λασπόλουτρο.
Για να αποζημιωθεί όμως, λίγο πιο πέρα φρόντισαν οι εγκέφαλοι. Ορίστε!  Ήρθαν τα όργανα.
Όχι δεν είναι μπουζούκια, αλλά μοιάζουν λίγο με  όργανα γεωμετρίας, θυμίζουν λίγο διαβήτες οι κούνιες που έχουν στηθεί στις μύτες!!!!
                              Ναι σωστά βλέπετε.Είναι του κουτιού με τη ζελατίνα πάνω.
                          Κάποιο λάθος θα έγινε. Μάλλον με γήπεδο beach volley μοιάζει.......
Αυτά τα μυαλά που διοικούν την πόλη έστησαν πρόχειρα τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς στον αέρα χωρίς να σκεφτούν πως , ενδέχεται η περιέργεια των παιδιών να δημιουργήσει ατύχημα!!!
Ούτε σκέφτηκαν πως  μπορεί και πολύ εύκολα να αφαιρεθούν εν μια νυκτί!!!
 
Δε βαριέστε, όταν με το καλό έρθει το ταπέτο, θα σηκωθεί ο εξοπλισμός  ή θα πνιγεί σε σάλτσα τσιμέντου και με περηφάνεια ο δήμαρχος της πόλης και οι συνεργάτες του θα εγκανιάσουν αυτό το μέγα αναπτυξιακό έργο,  υψώνοντας το  πλαστικό ποτήρι  του κέτερινγκ με το σήμα ΚΡ και θα πιεί στην υγεία των κορόιδων , ημών δηλαδή.
 
Η κάλπη τρέμει από συγκίνηση, το σύστημα απλώνεται με κάθε τρόπο, το σύστημα πάντα νικά γιατί έχει χρήμα να σκορπίσει : ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!
Επειδή σε λίγο θα έχουν αγοράσει και το ΜΥΑΛΟ σας, αρχίστε να σκέφτεστε ΑΝΑΠΟΔΑ, να πάρετε ανάποδες στροφές κοινώς, μήπως γλυτώσουμε από το χείλος του γκρεμού.
 
Για τα παιδιά του 'Αη Γιώργη διεκδικήστε το ΧΩΜΑ, πολύ χώμα.....
Σε λίγο θα τσιμεντώσουν και την ΨΥΧΗ σας......αν δεν το πράξετε.
Η επιλογή πάντα δική σας....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: